Sunday, 22 May 2011

TAK SEINDAH BIASA

mata saya mcm nieh larh (pasan pulop)
Saya menjalani kehidupan sebagi remaja yang biasa, mempunyai keluarga yang penyayang(except adeQ yang menyakitkan hati), kawan-kawan yang mengambil berat, otak yang agak cerdas, jasmani yang sehat alhamdulillah. Saya mempunyai seorang teman baik, yang sangat baik, teramat baik, dy seorang yang agak lepas mulut, tapi tak kesah saya dah lali dengan semua tueh. Dy manyak menegur saya kalau saya ader wat salah..erm..mari kita gelarkan dy Si Bear...kenapa Bear?...chumel kan nama 2...ahaha...Bear tueh sbb dy tueh garang taw sangat garang, adik-adik Bear citer kat saya Bear nieh Garang, tapi dah lama-lama saya kenal si Bear nieh..dy sangat penyayang orangnya..dy marah sebab saya wat salah, kalau saya meerajuk tader nyer dy nak pujuk (so, saya jadi seorang yang keras hati)..dy citer kat kawan saya yg saya nieh dalam hati ader pentas wrestling (ader ke patot!!!! ) lantak lew dy. Well, selama hampir setahun kami kawan rapat, saya lebih manyak menceritakan semua kat dy..tak kira peribadi atau tidak..n untuk pengetahuan, dy yg gelar kan saya ikan..sbb saya punyer nama mcam nama ikan..(tader test langsung dy nieh)..tapi, da manyak sangat konflik antara kami n saya rasa saya manyak sangat menyusahkan dy. Saya ta sanggup da menyakitkan hati dy, jadi saya amek keputusan tiggalkan dy. mungkin iu lebih baek. camana  nak taw keadaan dy?..hehe...tapew, saya ader kamera litar tertutup kat umah dy (adek dy)..hik3...she will be my spy. Saya berharap sangat dy dapat kebahagiaan yang dy idamkan selama ini.Kawan saya selalu pesan cam nieh "jangan tinggalkan orang yang kita sayang untuk orang yang kita suka, sebab orang yang kita suka akan tinggalkan kita untu orang yang dy sayang. Sayanglah dengan apa yang kita ader, jangan sampai bila ia tiada bawu kita rasa kehilangannya". SSya dah kehilangan orang yang saya sayang dalam masa setahun nieh dah 2 orang yang saya sayang tader..satunya ayah saya, dah pergi menemui YANG KHALIQ...lagi 1 Si Bear...jadi..untuk semua hargailah orang-orang kesayangan anda okie! 

6 comments:

  1. utk aku x de nme glaran ke??hahah

    ReplyDelete
  2. pentas wrestling? (rse xde pn ckp cmtu)
    ntah tak ingat pn~

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete